Fóra › Ostatní › Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) › Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)
Cernej caj
Pekny, i kdyz smutny druhy dil putovani.
a proste jeste mozna pochopim ze lidi ty psi prekrmujou v enjakym domneni ze jim to dela dobre ale nepochopim kdyz vidi ty potize co to zcire ma ze abi to s nima nehne:( mas rimadyl doma preventivne?
Ja nepochopim zadny prekrmovace. U josevci panicky to je nejaka snad uz psychicka uchylka, kazdyho psa rozcapi, necha zebrat u stolu, somrovat pri vareni… „Ona ma hlad, podivej, jak kouka!“ Takze ji pres den sype nejruznejsi dobroty, pak este dostane fenecka misku granuli, kterou samoze taky sporada. Hrozny, strasny. Rikam ji to furt, mas to marny. Kdyz cube rupnou zada, chvili se panicka drzi, a pak to zacne zase. Mno, az se vrati, pozenu je na rtg nebo podobny ortopedicky vysetreni a budu doufat, ze stav patere ji presvedci, at se na to vyprdne. Jinak zcela realne hrozi, ze josefcice ochrne, dle myho ma plotynky v hajzlu uz ted.
Rimadyl mam doma pro Ruzici od vetky preventivne, bo zabicce obcas z mlhy, mrholeni chcipe ocas. Pro jozevcici jsem ho dostala od panicky, taky ho mela doma pro zadovy pripady (samoze mirnejsi verzi nez ma Ruzice).
Ke krmeni pro Charlika – josefcice ma tenhle Marp kruti a kdyby zrala jen to, je v pohode. Nebo prubni tenhle rybi Marp, ten mam taky ozkousenej, nemusis se bat psovi pridat, aby si zaplacnul pupika, nepribere.