Fóra › Ostatní › Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) › Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Jak říká skvělý Sirius v mé oblíbené pohádce: – „Tak jsem tady, tady mě máte“ 😀
První den v práci a lítám jak hadříček na holičce 😀 a momentálě valim na oběda. Asi nestihnu nic moc dočítat.
černej čaj
Co ma esusova za divnost ze sterace ma na displeju, tomu se da pri koupi vyhnout
cože to mám?
Já troubila jen jednou, když mě ohrožovala čůza nějaká na kruháku. A ondynoj, ondynoj hrozilo, že mě klepne, jela jsem do New Bubu vyzvednout zásilku – měla jsem na to půl hodiny se tam dostat, než mi vyprší čas na vyzvednutí, vyjela jsem na pohodu, páč půl hodiny, to je rezerva až až….
Když se před vás ovšem ve vedlejší vesnici po hlavní nedostane HLEMEJŽĎ, kterej jede 32 km v hodině!! Nelžu, nelžu, nelžu, 32 Km v hodině! To jsem nejela snad ani v autoškole (kecám, to jsem jela ještě míň 😀 ) Nějakej zánovní mercedes. kdo to řídil nevim, ale rozhodně byl pomalejší než lenochod. Po vyjetí z vesnice se rozdováděl a je celých 40!!! km v hodině. Jako jo, ať se kochá jízdou, já mu to neubírám, ale ať neomezuje ostatní, to je i ve vyhlášce. A to nemluvím o tom, že když jsem pak začala předjíždět ty dvě za sebou jedoucí auta, páč ten za ním se jeho tempu přizpůsobil a neodhodlal se ho předjet, tak to jelito v tom medvědovi mi při předjíždění začal vjíždět do cesty????? To prostě nepochopíte, normálně mě vytlačoval. Sem se nenechala. Ale kdybych zvládla v tom manevrování troubit, tak v ten moment bych strhla klakson.
Du si pro ten voběd.