Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Kimi

Autíčko opraveno, zkontrolováno a konečně vyzvednuto.🙂 Když jsem přijela před dům, vypnula motor a chystala se vystoupit, auto začalo ječet. Zavřela jsem dveře, přestalo, otevřela jsem, jekot pokračoval.🙄 Z balkonu v patře koukal soused a řekl, že svítí světla, to jsem užasla, protože autí zapíná i vypíná světla automaticky s nastartováním nebo vypnutím motoru. Servisák Karel ten automat asi nedopatřením vypnul a já si v té chvíli nebyla schopná vzpomenout, které tlačítko ho nahodí, kolem volantu jsou dvě páčky, tlačítek hafo. Tak jsem se smiřovala s tím, že světla budu muset ovládat ručně.😟 Odpoledne jsem jela na nákup a vyvenčit Bety, při odjezdu mě napadlo zkusit takové až moc nápadné tlačítko – a ono to zafungovalo.😁
    Příprava na STK – oprava podlahy, výměna nápravy a jiné a jiné, byla dost zářez do měsíčního rozpočtu, ale zapojil se synek, tak snad budu mít na dva roky pokoj, pokud tedy v září projdu i já.