Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Petrs01

Vovlíček nám začal chcípat krátce po nastartování. Nejdřív jen výjimečně, pak čím dál častěji. Zezačátku jsme to párkrát schytali třeba uprostřed křižovatky, to fakt chceš. Časem už se prakticky nedalo odjet z parkoviště. Jo a když to chcíplo, tak to pár minut nešlo nastartovat. Jaký čoud dostávala baterka, když se startovalo třeba 10x, to radši neřeším.
    Asi půl roku jsme jezdili po různých servisech – někdo se rovnou přiznal, že neví co s tím, občas někdo našel nějaký prodřený drátek nebo prostě NĚCO, co s velkou slávou vyměnil. Jim to 2x nastartovalo, my jsme odjeli – a příště to chcíplo zas. Shodit ze skály se nám to úplně nechtělo, ale…
    Až můj velký bratr zapojil šedou kůru mozkovou, zamyslel se nad tím co to tak asi do háje přece… a vyměnil jedno blbé malé relátko.
    Takže když mi někdo to relátko vymění napoprvé, s radostí zaplatím co si řekne a jsem té chytré osobě vděčná.