Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Je krásně, je krásně, je nejkrásnějš. Fčéra sem si pěkně zaházela! Mám zase cestičky. Ke krmítku jedna, ke krmítku dva, ke krmítku tři. Do dřevníku. K odpadkovýmu hospodářství, do dílny a garáže, k brance, do fčelína, ke kompstu. Vyházela jsem i dvoreček. Mám naposilováno. Taky jsem stihla pěkně pouklízet, zatopit v kamnech, upéct vynikající bramborový placky a válet se u tydlevíze. A pak tam taky usnout 😀 Krása. A myslím, že zakysaná kůra fakt funguje.
    A tetkon to nejdůležitější – VÍKEND JE TU! A Brtnik bude pracovat ve verandě, abychom se tam posunuli – už jsou uložený trubky, zahází se zbytek, vysekne se zabezpečovačka a kus prahu a může se dělat omítka- to se těšim, to se těšim. A budu řezat dřevo. A běhat s ohařima ve sněhu. To se těšim, to se těšim.

Dennyky
    U nás připadlo cca 5cm.
    u nás tak deset, sme bohatší kraj 😀

Baví mě to.
    přéésně!
    Mám taky nějakou potíž s ramenem,už mi to spadlo i do lokte a zápěstí, tak se to snažim rozhánět jak demonstraci 😀 . Hodně blbě se mi svlíká oblečení. Zavedla jsem te´d cestou do práce aspoň masáž prstů a zápěstí v autě. páč co tam má člověk jen sedět, ten čas se musí využít 😀

černej čaj
    herohero.co/navybornou/invites/START

jojojo, tam bude.