Fóra › Ostatní › Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) › Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak teda s tím sněhem to vůbec, ale vůbec nevyšlo. A to ani Ventusky, něco se muselo nahoře rozpadnout, páč u nás prší. Cesta od dlážděnýho dvorečku, který je kupodivu cajk, k autu je sebevražedná mise, když člověk nemá brusle 😀
Udělal sem fčéra vynikající zelňačku, vyfocenou ji nemám, značnou část jsme jí sežrali. Cvičila jsem s ohaříkama, přinesla si bramobory, roznosila zrní do krmítek a! válela se opět při černý hodince. Takže částečně splněno mám, na špajz sem ani nevzdechla, tak si ho nechám na víkend. Rumíček hrozně zlobí, dneska ráno mě honil s košťátkem kolem ostrůvku a dělal filutu 😀 😀
Jo a! Asi si nikdo nevzpomene , ale jak jsem tu před rokem? Dvěma? Psala o tý houbě, jak dělá kefírový mlíko a že se mi po tom dobře spí, tak jsem teď četla nějaký článek, že je dobrý si dát večer bílej živej jogurt, páč má v sobě nějakou látku – to jako už ase nevim kterou, která ale způsobuje dobrý spaní. takže je jasný, že kysaný mlíko to má evidentně taky. Započala jsem – neb mám lenoru na to, abych si momentálně pěstovala houbu v mlíce – píti kefíra a! Jo, spím celou noc a celkem rychle usnu, takže dámy – můžete vyzkoušet.
Dennyky – to je krásnej koláč, bože jak bych si ho dala!!
a Romana jsem ráno nečapala s hlavou v troubě…ano v naší elektrické troubě
😀 a co – má úpal? 😀
to koukáš co? že se taky válíme: Jen jsem pak měla hoňky, protože do toho všeho, co jsem si vymyslela, jsem potřebovala nakydat si na vlasy kadivou barvu.
Maya
tam doufam zustane
taky doufám, mám ráda její Výbornou show. Má to úroveň, je to laskavý, milý, člověk se něco dozví, dobrá kavárna, kam si ráda zajdu ?D
- Odpověď byla upravena před 1 měsícem a 1 týdnem uživatelem PetraK.
- Odpověď byla upravena před 1 měsícem a 1 týdnem uživatelem PetraK.