Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

MirkaD

včera volno-takže úklid,vaření psi vycházka k rybníčku tam pocvičit tanec,poslušnost a xxx druhů přivolání,
    pak asi 8 kýblů na vydrhnutí terasy+po dvoře sbírat hovínka-tarsu jsem neumývala od podzimu-byla na to dost zima,ale včera slunko,teplo,na terase vrstva bláta,+hovínka rozšláplý jak se člověk vyhýbal kalužím,takže vydrhnout terasu a odpo ležet a číst pak jen venčit k zastávce a zpět večer..
    dnes ranní-mrzlo,takže terasa nebude hned děsná
    v práci mě pustily v deet dom,tak jsem nakoupila Martinovi dárky k narozká,,dojela dom,šla ze psama k parčíku a zpět a poslouchala minikurz odměny a tresty..
    odpo slunko,bláto,ale slunko a teplo,tak ze 3 psama-Betty!!!!
    a mýma za bránu,kousek-fakt asi 8minutek vyvnčit,za bránu pustit a Dafi chodila po kladině,obíhala kladinu a stromy+kroky,Žeryk nosil míček,dělal kroky,Betty furt chodila za mnou,sedala a cpala se za sedni pamlskem,mezitím jsem fotila,
    pak jsem šla dom-Betty si vysprchovala máti-dala jsem ji včera pro ni podložku do vany..já vysprchovala Dafinu,-pak fén,
    Žeryk sprcha,mýdlo-vyválel se v blátě+ehmmm ještě něco k tomu:-D
    pak vysušit ručníkem a k máti ke krbu,vysušit,já si dala čaj,poseděla tam a pak dom uččesaat Dafču,Žeryka,nakrmit a su kynologicky,sociálně vycuclá….

• Odpověď byla upravena před 6 měsíci a 2 týdny uživatelem MirkaD.