Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Dnešní cesta do prasé byla zajímací, dvoreček překvapivě v pohodě, bez bruslení, ale cesta zahradou k brance? Sem musela vobchvatem a za branou jsem si hodila čardáš 😀 😀 . vyjet od nás bylo trochek o klouzavým zadku auta a na dálnici idiot v mercedesu CELOU CESTU , nelžu, celou cestu , v levým pruhu a 115. Ostatní měli smolikof, prostě neuhnul ani když mohl. Já nesnáším levobočky, který blokujou levej pruh. Jasný, že k předjetí potřebuju nějakej čas a prostor, ale od Stochova do Prahé je ho dostatek. Takovýhle řidiči akorát připravujou půdu pro nehody, pokutovala bych to maximalisticky.

A včéra jsem vyrobila nechtíc dezert pro diabetiky 😀 😀 😀 . Dělala jsem podzimní chlebíček, kde je hodně ořechů a tři jablka nasekaný v těstě a zapomněla tam dát med. A vůbec to nevadilo. takže kdo nemůže cukr, tak tohle teda může a úplně stačí, co tam dodaly ty jablka . Spolus s ořechy a perníkovým kořením je to dokonalý.

Mílo, Mílo, Mílo, doufám, že v den jmenit Ti mile bylo! Šécko nej

moc Ti to na fotce sluší.

Maya
    tam nekdo nahodou parkoval, platte jen kartou
    aha, dobrý věděti, sice tam už skorem nejezdíme, ale kdyby přece, tak fajn, že to člověk ví.

vyrobit nejakou drevenou misku

myslíš takovouhle nějaakou?

tam už byl.
    šak má rozpracovanýho toho sv. Vojtěcha do kapličky u nás na chalupě

, ale nejni čas dodělat Vojtu, natož aby našel čas na Marušku.

Fifi
    Je mi zima na hlavu, byla jsem u chlupodravkyne a tahne mi na ucha a krcisko.

auvajs, já teď bez čepice ani ránu. I když v ní mám pěknou ránu.

ale rekla, ze nechce, radsi je doma. (Dle myho proto, aby se mohla divat na svy serialy. 🙂 )
    si užívá domácí samotky?

černej čaj
    tak jak Dastík – to jsem zvědavá- jasný, že to teď ráno nevíš, že až odpolko.

ma z veteriny hysterak, nedivim se po trech dlabenich tech zarostlejch stehu
    brouček malinkej. No Rumíček je taky v křeči, po tý operaci a Tali se tam už taky nehrne. Zvládnou to, ale ………. no mám to stejně, jako oni, tak se jim nedivím. Rumoušek vyšiluje už v čekárně.

Kimi
    á, nicméně jsem procházky zkrátila na minimum.
    to je teď asi jediný rozumný. U nás je to taky masakr – dostat se od silnice někam, vyžaduje velký soustředění a fyzickou zdatnost 😀

MirkaD
    mám odpolední na 12 a nevím jak dolezu tam a zpět…
    tak jsem zvědavá, jaks to zvládla.

no po osmé hodině tam 3 chlápci dělaly obří nákup
    to sou šmejdi!

Zlatka
    Ledovku má přikrýt sníh,bude to o h..u ještě víc.

na to se vyloženě těším. takhle se mi Tali několikrát už vymlela.
    Zlatkooooo, tys venku s chodítkem?Bez vozíka? žjooo!

koukej se brzo vyzdravit, a jak dopadl mamograf?

Petrs
    žjoo ty světýlka! To je výborný

• Odpověď byla upravena před 6 měsíci a 2 týdny uživatelem PetraK.