Fóra › Ostatní › Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) › Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)
my včera dopo ve Ž.lese-břečka,ale lepší než ledovka/sklo jako v sobotu,
Žeryk,který doma vyžaduje zakrývání,tak v tom válel sudy:-D:-D:-D,Dafi pařezovala,pochodily jsme to,vyfotily kapky,dojely dom,já před domem,dveřma hustím do Martina jak mi musí pomoct sušit/fénovat psy,a vlezu do chodby a na záchodě David,švagr-prohlížel se židličky strop…jsem se lekla jak čert zařvala….k….co tady děláš???spravovaly pak s Martinem strop-latě kvůli pak novýmu bojleru,
ale já se tak lekla, a říkala jsem Martinovi,že při mým chození dom na wc na poslední chvílu to nebyl dobrej nápad…
často letím jak vichřice….
no nic…
takMartin spravoval strop,já sušila fénovala,česala,a pak se mi povedlo Dafi ošmikat všechny drápky-heeeeččččččč
a měla jsem s toho strašnou radost tak jsem pak strašně přehnaně jásala,přesně tak jak to nemají Stafordi a Desenský rádi:-D,
aale Dafi měla taky obří radost,a obě jsme měly radost a ŽERYK MĚL TAKY RADOST,ŽE MY MÁME RADOST:-D
no pak jen umýt vlasy,a šupky na 12 doo desíti do práce…
v noci na dvoře moře vody,přes odpoledne pršelo,tak se Dafi nectěla ani venčit,tak jsemtradičně v noci lezla před vrata,kde se na trávníku vyvenčila…
- Odpověď byla upravena před 1 měsícem a 1 týdnem uživatelem MirkaD.
- Odpověď byla upravena před 1 měsícem a 1 týdnem uživatelem MirkaD.