Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Maya

Jinak ty voe zase mam srazku s nasim zdravotnictvim a to by clovek nejradsi kopal do zdi
    Loni na jare mi umrela alergolozka, od ty doby shanim jinou ordinaci, nic v sirokem dalekem okruhu, ve dvou ordinacich mi rekli at si zavolam v lednu, ted jsem tam volala nic
    Celou tu dobu mi pise prasky prakticka, ale ma dost pindy
    Ted jsem nasla ordinaci nekde v Praze v Karline, dovolat se tam trva 2 tejdny, ale vcera se zadarilo, tak se ptam jak s kartou, kterou mam momentalne na kraji, jestli si ji vyzadaji a tak, tak ne, musite si to poresit sama a objednejte se k nam online
    Tak zas zjistuju ze na kartu musim poslat zadost postou aby ji poslali do ordinace, objednat se do ordinace nejblizsi termin kveten
    Tak ted nevim jestli tam mam kartu nechat poslat hned a nebo tam musim nejdriv dojit se zaregistrovat a az pak si zazadat o presun karty, ma na to urad mesic a zas se tam nemuzu dovolat se zeptat
    A moje prasky maj zas vypadek, takze posledni recept mi prave dneska propada
    Uaaaaaa
    Mraky ztracenyho casu telefonovanim, to jsou fakt hodiny a clovek si pripada jak ten posledni prosebnicek na kolenou