Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Pátek, pátek, pátek, tak mám dneska svátek. Hurááááááááááááááá!
    Sem chudáky, Rumoušek na mě fčéra řval. No! Jak prokopnutej. To mám z toho, že jsem ho učila mluvit, no. Teď jak hůř slyší, tak ho hrozně baví řvát. Včéra si sednul ke mně u stolu, dělal filutu, tvářil se a pak na mě řval 😀 . Protrhnul mi voba bubny . Pak ho to naštěstí přestalo bavit a šel zmlátit Taliprdnici. To je ftipný, ona ani kolikrát nechce bitkařit a pak se k němu tak jako shovívavě přidá, že teda jako, když ten škvrček votravuje…. no a pak se bijou voba 😀

Kimi – to bylo ale milý setkání. Mám takovýhle nečekaný protnutí ráda 🙂 . Ať se Jakubovi v biatlonu daří.

Fifi
    spinálka – to je něco do páteře? tak to pak asi jo, než se to usadí, asi, že?

No, je pod skvelym tymem lekaru, urcite se to poresi, chce to nejspis hlavne cas.
    tohle je hrozná výhoda, když víš, že je o toho člověka dobře postaráno. Co máma?

Maya
    no možná tohle jak jsou mladý kočky, tak jsou aktivnější???? U nás je narváno. Není to teda tak pestrý, jako vloni, převažujou ti vrabci, ti dřív skoro nechodili – letos se k nám nastěhovali snad všichni z okolí, bydlí v babičce Vajgelii, a pak koňadry, modřiny, babky a úhelníčci. Je ale vidět, že nejvíc voprsklý jsou vrabci, koňadry a modřiny – jako ve městě. Ti chodí na velký krmítko u okna. Zbytek je hlavně na těch krmítkách po zahradě. Jedno krmítko je z nějakýho důvodu teď v nemilosti – teda takhle, teď v těch mrazech už tam jdou taky, ale jako do posledního. Je to záloha.

ze mas fotku z podhledu a nemusis se na to ohybat nebo se plazit po zemi 😀
    jsem vyloženě natvrdlá – nerozumím tomu, ale to máš jedno, dneska asi zamrzly závity.

• Odpověď byla upravena před 1 měsícem a 2 týdny uživatelem PetraK.