Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Kimi

Kuskusi, dnes jsem při venčení málem dopadla jako Ty, chodník holý, ale kraj ledový, nesmekla jsem se já, ale ujela mi hůl, naštěstí jsem to ustála. Ale terén bude ještě zrádnější, má na to nachumelit.
    Taky jsem byla nakupovat, když jsem vyšla z obchodu, stál před ním pán, jednou rukou houpal kočárek, v druhé držel vodítko. Pejsek asi ze mě cítil Betynku, tak popošel ke mně, já ho pohladila a pán mi sdělil, že pejsek je velmi přátelský, že je to retrívr, já na to, že typuju flat. Pán byl překvapen, že dokážu poznat, tak jsme se dali do řeči. Mezitím se vrátila jeho paní a rozprávěli jsme dál, já jsem jim v mobilu ukázala to vánoční video Arta s Bety, pak i fotku mladých se psem a ukázalo se, že oni se s Jakubem znají. Příjemné setkání.
    Zvečera jsem volala Jakubovi, abych mu vyřídila pozdrav, nevzal mi to, za chvíli volal, že nestihl, že je teď jako záchranář na biatlonu v Novém Městě na Moravě.