Fóra › Ostatní › Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) › Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)
Čajíku
změřeno, konektor má ty 3 mm. Tak mi nabíječku, prosím, pošleš? NESPĚCHÁ! Stará ještě jakž takž funguje. Prozatím díky.
Fifi
já a ledovka. Jasně, že jsem sebou jebla, ale neuhodila jsem se do hlavy jako Thielli, anóbrž si pouze narazila kostrč. Debil su, chtěla jsem si zkrátit cestu a místo po skoro suché silnici, jsem to vzala zkratkou přes namrzlou louku v parku. Ušetřila jsem sice cca 300 m chůze, ale parádně si narazila prdel. Na zmrazku mi ujela berle a už jsem seděla na zemi. Začala jsem se smát, zmítala se v tom zmrzlém sněhu a nemohla se postavit. Chrobáčik na krovkách. Nakonec jsem se překulila na čtyři do jakéhosi kliku, ručkovala po sněhu směrem k sobě a měla sakra štěstí, že mi to neujelo, bo bych měla rozbitou i hubu.
Ale nic hrozného, večer jsem si totiž popálila palec a ukazovák vařící vodou a neměla čas zabývat se naraženým zadkem. Ten se začal ozývat až druhý den. Tož tak. 🙂