Fóra › Ostatní › Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) › Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Kosááááááááááááááááááááááááá!! to je co? U nás mínus devět. Krásná obloha plná křišťálových hvjézdiček.A mám radost – teď jak svítilo sluníčko, életrárna makala jako divá, každej den půlku spotřeby pokreje, baterie vydrží nabité až do osmý hodiny večer, takže supr. Utáhne to i to tepelko – pochopitelně když svítí, nicméně od neděle jsme ušetřili každej den půlku nákladů. No gdo mi to dá? 😀
Fifi
Brtnik dobrý, přešlo to, pak ho bolela druhá kyčel, jen chvíli… proto si myslím, že s něčím oba bojujeme, ale nevíme o tom 😀 . No jsem teď hodná, čtvrt roku min. pěkně detox – včera jsem posílala Petě AP v balíčku višně v rumu a jak jsem to přendavala, ani jsem lžíci neoblízla, abych ani žďabíček alkehůla do těla neposílala 😀 😀 . No a vzala jsem si svoje homeo, tak uvidíme, jak se k tomu tělo postaví. V podstatě o ničem nevím, kdybych nedělala to maso a nebylo to pro mne tak nezvyklý, takovou dobu jen stát -jsem furt v pohybu, že jo – tak mi to tělo ani neřekne.
Černej čaj
co noženky rozedrané? Zvládlas to?