Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

MirkaD

já nesmeky mám,ale hysterčím i s nimi….
    protože mě třeba u toho rybníku vadí,že ta pěšinka tam,kolem něj je trošku z kopečka,nad tím sráz,a pak jakoby prudkej sráz do rybníka..a to já nemám ráda,
    nemám ráda třeba kopec,pěšinku na 2 nohy úzkou pískovcovou,a sráz se šutrama,kamením a dole potok,rybník,silnici…
    k Pernštejnu jsem takhle jednou lezla po zadku….
    k fejsu-já ho roky neměla a pořád poslouchala,jak tam dávají věci ze soukromí,a chlubí se kde kdo byl atd…
    pak po operaci mi ho tenkrát zařídila Černejčaj,no,s tím,že jsem si ho udělala HLAVNĚ KVŮLI KOLEGŮM A ZNÁMÝM,KDE MĚ ŠTVALY POZNÁMKY-VOŘECH NEMUSÍ NIC UMĚT,NIC SE NEUČÍ,STAREJ PES NEMUSÍ VEN,PROTOŽE JE STAREJ,NEMUSÍ NA VYCHÁZKY,KDYŽ JE ZAHRADA,CVIČÍ SE JEN VELCÍ MLADÍ PSI,……. ..
    POTÉ CO MI SEKURITÁK ŘEKL-TY NECHÁPEŠ ŽE PSA MŮŽE!!!!BVIT PRÁCE!!TY MÁŠ MALÝ GAUČÁKY!!!!
    no,takže mám fejs,kde dávám fotky z výletů ze psama,videa ze cvičení,
    z vycházek i za barákem-a na CHOVU ZVÁŘAT-WEBU-KDE JE RUBRIKA,JAK SE VÁM VENČÍ,JSEM SI JEDNOU VYSLECHHLA,ŽE SE MMI TO DÁVAJÍ FOTKY,KDYŽ JEZDÍM PO VÝLETECH,A NEBO VYFOTÍM PSI U ZÁMKU.ATD.,ALE CO TEN,KDO ZE PSEM OBCHÁZÍ POŘÁD JEN POLE??a nikam s nÍm nejezdí??-tak jsem tam tenkrát dala hromady fotek za barákem,ted taky dávám fotky 10minut za barákem,nejen z výletů,no a taky tam dávám fotky z česání psů,stříhání..
    jednu mám s Čajíkem,nebo 2?s jejím dovolením,s pejskama-kde vždy napíšu,že má starší pejsky z útulku-jako reklama-že si prostě někdo bere STARÝÝ PSI A JDE TO…
    jednu mám z holkama z Blanska,když u mě v září byly,Martina z dálky,zezadu,nebo vůbec,a mám tam koně,a přírodu,a sebe na koni,ze psama,
    nemám nikde fotku-jen xixht,výstříh-jakože portrét…..,a ano na výlety se maluju,a dovči,a to dělám strašně let,protože by mě nybyl vidět xixhtík:-)mám zapadlý oči,takže dám trošku obočí,linky,řasy…a tím,že jsem stejně jako s něčím-koně,psi,atd…tak stejně nějak zblízka nejsem:-)))
    mám v přátelích kolegy,pejskaře a kníračkáře a kamarádky,co chodím na kníračkářskej fejs,tak je tam fajn parta,co se nekritizuje,nikomu nevysmívá
    -ti dvají fotky z výstav,vycházek,z toho jak se pes válí doma v postei..občas chce někdo radu,pomc….
    pohoda…
    a to co jsem dělala i před sociálníma sítěma,dělám pořád-chdím ven ze psama,fotím,cvičím psy…
    jo 2pidi fotečky mě uveřejnily v Psích sportech v rámci 2 anket…
    tak třeba máti čučí na svý pejsky v časáku:-D,
    díky fejsu si píšu z bývalou vedoucí o výletech,dávám typy na výlety cizí paní,co chce začít turistikovat,,,,závislá snad??nejsem…normálně si dál čtu-knížky:-D
    chodím k máti-a na dlouho,čučíme na pohádky,filmy….a v mobilu internet nemám,jen na stolním PC…