Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak Vánočky uklizeny – až na stromeček a světýlka venku. Jelen rozbourán, sklep taky rozbourán a uklizen, takže už se tam nic bourat nebude, zavede se voda ke sprcháči a já si můžu přenosit marmeládičky ze špajzu pěkně dolů do sklepení. A budu mít ve špajzu přehledno.

A ještě jelení hlásání pro Fifijovou.
    Měl 20 kg masa a něco přes dvě kila kostí – myšleno tak, že kosti byly z nohou, ostatní jsou kosti s masem – žebra, krk, páteř. Ale prostě to, co je k sežrání vč. odřezků pro psy , tak činí těch dvacet kilo, kosti jsou na vývar, nebo taky sežrat psům, jako třeba lopatky, nebo kosti s klouby. Takže vniveč nepřijde nic. A kilo masa vyjde teda na cca 127 korun – včetně pětikoule, co jsme dali – spíše vnutili – za stažení, protože to zatím neumíme. Musím pořídit háky a jednou to zkusit. Je to bourání ale dřina teda, minule mi to tak nepřišlo, ale teď – v pátek jsem dělala všechny ty nohy – to byly čtyři hoďky stání, bolelo mě rameno a kolena jak sviń – ale je taky možný, že to není čistě jen od toho, že se mi v těle pere tělo a nemoc. Protože ta bolest byla divná, tu neznám. No ale mám spoustu balíčku kostek na guláš, ragů a spol, spoustu balíčku na pečení, nebo plátky, taky na mletí mám balíček, tři velký kusy páteře s hromadou masa na pečení a musím říct, že teda je ten jelen lepší, než daněj, je víc do hovězího, pochutnával si na tom krku i Brtnik nemasožrout – udělala jsem se šťouchačkama.

Takže vzkaz – kdo se bojí zvěřiny – nemusí, je to prostě jenom maso.