Fóra › Ostatní › Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) › Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)
Včera s pejsky na Holštejn-budu mít tentokrát dost fotek ze sněhem,přes Vánoce,i ted…
na Holštejně jsme v zimě ještě nebyly,bohužel nebylo slunko,ale bylo bezvětří,
od parkoviště k LIDOMORNĚ,pak doleva,obojít zříceninu po schodech,žeězový zábradlí,sníh a vysoký prudký schodky,Dafi v jednom místě začaa sjíždět dolů,Martin ji vytáhl za postroj,pak od zříceniny po pěšině doleva,kde skály s pomníčky,jeskyně s dveřma,mezi skálama po pěšince k dědině,tam ještě kousek do kopečka navrch-objev dalších pomíčků ve skále i se svíčkou,tam jsme vylezly,zjistily,že jsou tam další cesty-jednak doleva ke zřícenině,jednak doprva 3km do Sloupa,tam už fučelo..
tak jsme slezly a šly už do dědinynikde nikdo,jen paní s malým černým pejskem na flexině,ticho,klid,pohoda,skály,šutry,mech….já byla tááák ščastnáááááá!!!!!!!!!!!
miluju mech,šutry,skály a les,a sníh a ticho…..
pejsci běhaly,
já po cestě včera i dnes fotila z auta ptáky..
doa odpadly-ty schody byl záhul na koleno..
pak úklid,šly jsme chvíli k máti
předtím jsem si šla půjčit knížky k paní s dědiny
dnes i s máti a Mxem na Chhocholík,
slunko,lidi až na odchodu,bezvětří,místama led,a pak jsme jely k Pístovickému rybníku a od něj podél potoka a zpět-pejsci běhaly a já fotila potok a cestou kolem rybníka jsem hysterčila…led…a tam kolem toho rybníka je takový jakože sráz do rybníka,nerada tam chodím i bez ledu..jééé to byly scééény…
a pak jsem po cestě zpět fotila ptáky na stomech z auta…
no po cestě se šlo nakoupit ještě do TESC,
psi spokojení,běhaly,já fotila,bylo sluníčko,na rybníce se bruslilo a lyžovalo…
fajn bylo,chvílama teda dddost led…
- Odpověď byla upravena před 1 měsícem a 3 týdny uživatelem MirkaD.