Fóra › Ostatní › Odettin košík › Odpověď na: Odettin košík
PetraK
Z jejich pouta jsem nadšená, jak to zpočátku moc nevypadalo, tak nakonec se to povedlo. Dneska ho volala přes dveře. On je chudák z toho celý hotový, je to velmi sociální tvor, takže teď v izolaci trpí jako zvíře. Snažíme se mu věnovat, ale Viktorie má teď prostě přednost no. V neděli odpoledne už by ji měl dostat zpátky.
Mám podezření, že ji nakopl ten ketamin (nebo léky na bolest). Ono se psem se člověk nějak domluví, upoveluje ho, ale však to znáš, kočka má na všechno názor, a že nemá blbnout jí nevysvětlíš. Obzvlášť těmhle vesnickým divochům.
Maya
Jó, kdyby druhý den. Dvě hodiny po probuzení z narkózy!
Hele a oni jsou sourozenci? Jsem celkem zvědavá, jak to u nás bude, ale Albert je idiot a mi-lu-je fyzický kontakt, takže výraznou změnu nečekám. On miluje společnost – kočky i naší (začíná se teď zajímat i o psa). Jakmile vejdeme do místnosti, kde spí, okamžitě začne příst a vibrovat (zní jako generátor). Furt chce chovat, otírat se o obličej, osahávat pacičkama, olizovat bradu… Někdy se bojím, že se do mě vcucne.
Fifi
Kolem poledne se trochu uklidnila, už i celkem pospává, ale musí ji někdo mít na těle, tak tu máme směnný provoz. Ale stejně jakmile jede kolem auto nebo někdo jde po ulici, letí se na okno podívat.
U ní by to asi pruban spíš zhoršil, myslím si, manipulaci trénujeme (a zlepšuje se – už si na odčervení neberu lyžařské rukavice), ale na tyhle věci je to s ní fakt těžký, panikaří. Ale mám podezření, že ji spíš kousala linie holení, dneska to operační pole neřešila. Vypadá to, mimochodem, extrémně vtipně, protože jak má pruhované chlupy, tak je teď prouhatá ve dvou rozměrech.
Ona není/nebyla v panice (to vypadá jinak), tohle je prostě její přirozený temperament. Podle mě jí to přišlo trochu k sobě, tak se lehce uklidnila, občas si povzdechne, když si lehá. Ale celkově vypadá dobře, i ta rána je čistá, bez otoku.