Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Kimi

Čají, dík, tu adresu na web znám a už jsem ji taky použila, ale kliknout v mailu na odkaz je samozřejmě pohodlnější. Mně tedy zatím po tom, na který jsem reagovala, nepřišel.😟
    Ještě odpoledne tady byla jen čvachta, ale teď večer dorazila ta katastrofa – deštíček. Tak jsem se nachystala na večerní venčení a nesmeky – zrada, ono se na ně musí šlápnou a navléct nejdřív špičku, pak natáhnout a navléct patu. Doma v předsíni to udělat nemůžu, protože bych pořezala vinyl na podlaze. Tak jsem vyšla z bytu na chodbu, kde je dlažba. Špici jsem navlékla, ale s mými bolavými zády jsem se nedokázala shýbnout tak, abych navlékla patu.🙄 Vyrazila jsem tedy v nejméně smekavých botech, Bety asi pochopila, klouzačka se jí taky moc nelíbila, tak se vyčurala na trávníček hned, co jsme přešli ulici a otočila to zpět.
    Ještě bych mohla zkusit navléct nesmeky předem, boty dát na chodbu a obout až tam.