Fóra › Ostatní › Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) › Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
tak u nás -12, to je ale ziminka co? 😀 do prasé jsme přijeli pozdě, neb auto – resp. kola cukaly. S největší pravděpodobností námraza, ale i když Brtnik zstavil na pumpě a odkopal vše co viděl a šlo, tak furt stejný, takže jsme to nekalili povolenou stotřicítkou, ale jeli si stofkou max. Takže v prasí pozdě.
UŽ VYRÁBÍME, UŽ VYRÁBÍME, UŽ VYRÁBÍME, KONEČNĚ. FČÉRA SME SI UŠETŘILI CELEJ PŮLDEN ÉLETRIKY – páč jsme to zapínali až po poledni, když nám přišlo potvrzení, že možeme, takže za slavnostní přítomnosti Dubáků z Novohradek došlo k slavnostnímu spuštění naší életrárny. Tak tetkonc jsem zvědavá, asi nebudu dělat nic jinčího, než pozorovat életrárnu 😀 . A musím zde veřejně se omluvit do étera. Doposud mi nebylo jasný, nač jako debilitně appka nějaká na spouštění pračky, sůši, myčky na dálku, když si můžu dát odložený start. Tetkon už by to dávalo smysl spíš – protože jak bude výroba vysoko, mohla bych to zapnout. Ale sem antiappkařka – resp. se tomu vyhybám, co to jde – takže prostě nastavím vždycky přístroje na poledne ať makají, když je slunce nejvýš a je to.
Kimi – u nás fčéra taky mrazivě fučelo, vytáhla jsem návštěvu za koníkama se podívat, ale vzalo to rychlej spád, páč se tam nedalo moc vydržet.
Už se má oteplit – což teda mě, jako ledovýmu skřítkovi je líto, to se přiznám. Miluju zimu a tak, jak bylo fčéra. Tím, že jsme měli návštěvu, tak jsem nemohla nikam na výlet, takže jsem měla smolikof. Ale návštěva za to stála, však třeba ešče v únoru sníh bude.
černej čaj
opozdene Ti dekuji za darecek pod stromecek,
nejni zač, já ty fusky už mám hodně, hodně dlouho pro Tebe a vždycky jsem Ti je zapomněla poslat. Nejsou to žádný echtgoldkvalitní, vím, že používáš jiný, je to spíš pozornost pro radost, právě pro ten motiv.
Tak šátek dobrý?
Já teď dostala k jéžiškovi ešče vjetčí – raaaamštajní
https://shop.rammstein.de/en/catalog/shawl-morgenstern.html
mám jen trošku problém, jak to vázat, používat, je to hodně objemný 😀 vlezu se tam celá 😀
vcerejska
jehehééé to jsou dokonalý fotky!! Ten konik! 😀 😀 a lajka vraždí lapinu 😀 a zádumčivej smrček.
EvaC.
Krááása, krása sněhová fotka paní Sindibádový
mohla jsem zase začít zase od začátku
jojo a když nenapadne, tak tam hodí něco střecha 😀 . a já jsem si řekla, že chci mít ten dvoreček bez sněhu co nejvíc, protože až to začne tát, tak toho bude fakt objem a mohlo by se stát, že by se zas objevila voda ve sklepě a to nechci. takže si posiluju, a mě to i hodně baví. Brtnik mi koupil hrablo heč! 😀
Maya
Ted jsem prisla zvenku, co jsem vcera odklidila, tak tam bylo zas
Ale krasa vsude
no přesně, člověk vyjde ven a………POHÁDKA!
MirkaD.
hehe, koukám, že Žerda měl den, nejdřív zakusuje a útočí agresífně na pani, co má před nim v náručí pejska a pak kradaří 😀 😀