Fóra › Ostatní › Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) › Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)
MirkaD
On to ma martin stejne jako muj muz:D
Petrs01
Jankyselou chut nesnasim, nechutnaj ki ovicny caje protoze mi prijdoubkysely a stejne mi nechutna rigo karkade ale par platku do caje to tak pekne jen ovoni a je to.
Kimi
Ajaj, ale dobry ze jsi to zjistila kdy jeste nemrzne tolik a kdyz prituhne, budes nachystana a uz to bude bez bolesti:)
Ja dostala od jeziska celici co jsem si prala – ma vadu – profoukne, ale je pres usi a zaroven netlaci brejle… to bych vazne potrebovala cepici co nemacka bryle do nosi a nemeni jejich polohu tlakem.zhora a zaroven vyjde na usi…
Dneska 3h v praci abych kohpa v pondeli na pohreb nadpracovat si to a pak na vylet s lajkou a lapinkou. Testnu kozeny kotnikace, ale s tou tvorici se ostruhou me chuze v nich vic boli a ze se mi tam nevejdou prsty a macka je ro v mrazech taky neni optimalni.
A konecne rok po docteni se dockavam… https://www.epocha.cz/kniha/marketa-klobasova-rudy-bohatyr-prvni-vydani-brozovana/