Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

MirkaD

tak spalla jsem 4hodky..
    ale-už mám umytý vlasy a nalakovaný nehty…
    nehty jsem si dělala proto,abych nic nedělala……
    teda já si normálně lakuju paznechtíšky…ale ne běžně před prácou:-D
    spíš v Blansku..
    ale,mám decentnérůžovej třpytkoje lak,kterej není moc vidět,u těch třpytek tak nevadí,když se za jeden den v práci odře….
    a já su před prácou furt nervozní,tak mám tendence furt něco dělat…a takhle nebudu dělat nic….,jen pak snídat venčit a autobuskem mezisměna….

Kimi-jo,jo zabalování je základ..já mám furt někde šelenky,čepice,kapuce…
    akorat zase v zimě je naprd,že ty pakupce zavazí u bund….mám za krkem hrby…

Fifi-no Martin včera-je zima na psy..
    a já-jaká zima??je mínus sedm,mají víc oblečení než já!!!!-Žeryk-3 bundy-jedna s beránkem stará…2pláštěnky,2 svetry,Dafča svetry,bundu,pláštěnku…
    a já kdysi chodila na cvičák v mínus 15 a oblečky nebyly….
    no,nic,zase to na mě zkoušel jako vysvětlení proč nejít ze psama…
    -když není zima,je vedro,bláto,vihr,…nebo-ooo bože ftip roku!!jsou vyběhaní ze zahrady hahaha mí psi kteří běhají jen za něčím,někým a na zahradě stojí čučí…
    zvláčtní na Štědrý den,kdy byl fakt brutální vichr-ale byla vycházka autem..to najednou nevadilo…:-D-jasně psi byly oblíklý a pořád běhaly a hodně běhaly a pak hned auto,taky poznám,kdy jsou spokojení-Žeryk válel sudy a Dafi hupíkovala po pařezech-takže dobrý….:D

Maya-jsem dumala koho mám vyfotite,jestli to jídlo?
    ale asi si myslela pejsky s kočkou:-D

PetraK-tak máti je kočkař,ta kdyby si měla vybrat tak by měla zase kočku ne psa..já mám ráda oboje,ale su víc pejskař…
    takže je asi ráda,ona stejně chtěla kočku po Norince,ale bála se kvůli psům…