Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

cernej caj

Maya
    U nas je bez toho asi 19 a s tim 26…

Jinak teda taky kolegu nechapu, ze nema jako… nejakou zakaldni soudnost.

Jeho problem, ne muj.

PetraK
    Krasnej obraz i saty s vlkem.

Kycel muze byt i od spatne mechaniky pohybu ktera roky nevadila a ted to neco dorazilo. Prochladnuti, blbej pohyb, i ten zanet – muze byt z pretezovani nebo infekce (klidme z chripky)

Jo nova kolegyne ma doma tepelny cerpadlo a pred vanoci po 10 letech zdevhlo a nahradni dily neexistujou v cr – uz 3 tydny netopi. A nevi kdy a jestli vubec bude. Doufam, ze naveky budu moct mit plynovej kotel… na ten si clovek nemusi na 10 let vzit pujcku aby to akorat splatil a mohl si brat novou…

MirkaD
    Prave, to musi zajistit sprava budovy, udrzbar atd, kvuli pojistce, plneni a podobnym vecem kdyz se neco stane.

Jinak ten novej mobil ted uz 4 dny testuju. Ma maly pismenka ale pry je uniherz star kterej uz ma lip prizpusobeny UI a vetsi pismo a vetsi vydrz baterie.

Na sms a volani staci a nasla sem i paradni kalendar co se dobre zobrazujw na malem displeji. Budu chvili testovat a pak ulozim, nokii mam pro jistotu v batohu. Ale na vupnuti 2g su asi pripravena. Ne ze bych se nokie chtela vzdat ale pro pripad nouze mam aspon reseni, ktere neni uplne mizerne ale celkem pouzitelne. Akorat baterka tak 3 dny… max…

A je tlustej takze kdyz sedim, tak mam priplacly kapsy a v sede se blbe vyndava a strka zpet:D