Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak fčéra mi po příchodu domů z prasé byla taková ziminka, že jsem si teda pod ty lehký kalhoty nechala trapně džíny co nosím do prasé 🙂 sem zbabělec 😀 . Ale ohaři taky, byli rádi, když jsem to na loukách otočila a udělala zkrácený venčení. Doma mě div neporazili, jak se drali do dveří, srabáci 😀 . To já pak ještě chvíli rejdila na zahradě, páč jsem překládala zase nějaký dříví. Brtnik dělal pacoše, páč ho ta noha fakt bolí, tak je za hodnýho.

Petrs
    Je divný, že ani neví, proč ho to bolí, nespadnul, nic si s nohou neudělal, jen lezl a stál chvíli na žebříku, ale to fakt nebylo nic dramatickýho. Asi jak si tělo přes Vánočky odvyklo…., no tak teď je prostě hodnej a nic nedělá. I jsme si říkali, když je to tak divný, jestli prostě na něj neleze křípka třeba, protože fšicí říkají, jak je bolí tělo. Ale dneska ráno říkal, že křípku teda nekřípkuje.

černej čaj

no uvidíme, jak bude sud fungovat. 🙂

Ale ze se nechavaj bezet pres noc v zamcenych kancelarich mi teda uplne OK neprijde

E????? Jsou normální?? Já ani konvici nenechávám ve stojanu, nic. U nás by s tím měli teda problém. Až jim to blafne, tak se prohnou, až budou platit škody.