Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

MirkaD

tak k tomu času se zdovolením vyjádřím
    jako člověk,kterej od lidí co dělají od půl deváté do půl paté-obchody typu kniha,zverimex…
    a kanceláře tuhle větu jsem slyšela často-přijdeš dom,den zabitej a je večer a neuděláš nic a pes je chudák celej den sám-opakuji-časová jednotka-půl devátá až půl páté odpo…
    a když jsem dělala ve fabrice-od 6-14.00-tak jsem poslouchala-jééé ty se máš odpoledne pro sebe celý,ty máš volna…
    a před odpoldní jsem slyšela-od lidí co mají na odpo-jééé to je děsný-člověk se vyspí něco udělá doma a jde do práce-nic nestihneš,když máš ranní to toho stihneš…
    -no a naše směny jsou-ranní od 5-13,30 druhé-častěj do 14,00,busem doma 14,50
    pak -následuje ležing-protože su hotovo,vycházka-někdy i třičtvrtě hodiny,častěj mín,pak ležing a večer začnu fungovat-nádobí,úklid,praní,česání,a cvičení-to dělávám po vycházce
    vaří Martin,máti,nčasto den předem když je volno,nebo odpo,vařme na víc dní,občas hotovka-spát jdu v 22.00 vstávám ve 4,00-kafe,svačinu,venčit,krmit,léky,za dest 5 do práce
    o víkendech po práci jedem autem do lesa,Martin mě vyzvedává u práce
    -odpolední-na půl jednou pěšky,na 12,00pěšky-což mám ted,a to je fakt už brzo…:-(((-ve fabrice bývají odpolední od 14,00…
    no a v prosinci jsem mívaala na jednu busem-ooooo to byla špicááá-tro bylo časuuuu-po půl jedné z domu a buséém-juchůůůůů,
    do noci…často do desíti..
    no takže vstanu na budík v sedm-v létě brzo ráno ihned vycházkuju+pozdě večer,,,
    ted vstanu,snídaně,léky psům,vycházka-když jdu pěšky tak 20minut-půlhodiny
    pak úklid,praní,vaření-trošku úklidi-né že bych uklízela celej barák….
    ale jedn den prach,druhej koupelka,wc…
    a odpo vařím já,pak pěšky do práce,po práci venčení-spít jdu o půlnoci…
    no a mezisměna-od 9-17,30
    jediná,kde mě špicovně navazují busy…
    vstanu,snídaně,vycházka,odjedu,přijdu před půl sedmou,vyvenčím,odpočnu a pak domácmost…
    před odpolední jezdíme ráno ze psama do lesa o víkendu autem…
    jsem tím chtěla říct,že časově to vyjde nastejno-ta ranní je teda nejvíc z domu…
    jen prostě člověk po mezisměně funguje člověk doma večer-stejně jakoby po ranní-vánoční úklidy co normálně roky dělám po kouskách po práci-tak jsem dělávala v sedm večer do devíti….
    no u hodně lidí obecně člověk zjistí,že se jim večer už vlastně nic nehce-kamarádky co dělají v obchodech a tak-…víš-přijdu večer nakoiupím,uvařím…
    nebo si přivstat před prací-trošku….
    neobhajuju ani jednu směnu…
    každá má něco…