Fóra › Ostatní › Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) › Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak teda musím poctivě přiznat, že jsem fakt ráda, že mě Brtnik „dotlačil“ k tomu, že vstáváme a odjíždíme brzo a doma jsme pak taky brzo. protože to byl tak den na nic včera! Jasně, pospala jsem si ráno, ohaříkům se to otočilo a dlouhou procházku měli ráno, pěkně za světla, venku pak byli ještě jednou před odjezdem, ale………ty brďooo ten návrat? V půl osmý??? 😮 No fuj, co z toho dne je. Nic. Takže o to líp se mi dneska teda vstávalo. Když jsem si šla lehnout svítila mi do okna krásná hvjézdička. obloha byla zrovna natočená tak, že ostatní nebyly nějak výrazně viditelný, jen tahle jedna. Třpytila se na tom černým nebi krásně. To se mi to usínalo. No a paradoxně – ráno mi u nás, ač tam máme míň, než tady v Prahé, nebyla taková zima, jako cestou od tramvaje do kanclu. A to jsem běžela. těším se na odpoledne ven.
Mirka D.
ty jo, to je supr začátek roku. To je – já vím, že ne úplně poprvé, ale tak ojedinělý tam u vás a navíc takhle v jednom chumlu. to má hned po těch opačných případech člověk hnedle lepší náladu. Je vidět, že gentlemáni ešče nevymřeli a ba naopak, i se nějaký nový narodili. Háský, to je.
A Dafča se solílkem je roztomilá, jak si tam noví. No vidíš, já mám takhle – teda měla jsem, už ho nepoužívám, je to dneska talisman po Ashovi – malýho růžovýho králíčka, kterýho jsem dostala jako ftipnej dárek tady od holek – na bombařinu- vyhledávání. Ash ho miloval, byla to naše nej hra doma, ❤
černej čaj
tak jsem zvědavá, co se z toho vyklube dál – štítka – to by mě nenapadlo , ale je fakt, co píše Maya – sice jsou to léky, ale furt je to řešení, když je nějaká kompenzace /si to tak říkám u Rumíčka, no, že až na ty léky dojde, furt ešče dobrý, že je co podávat/. Taky ležel Dastíček na tý spešl lavici?