Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Kimi

Včera odpoledne a dnes ráno tady vánice, teď pauza.❄❄ Betynka si přinesla na tlapkách kuličky sněhu, ale lepší než blátíčko.?
    Včera večer jsem si teda užila. Léta mě trápí praskající žilky v nose, zpočátku jsem párkrát skončila na pohotovosti, kde tu žilku nějak zatavili, teď mám speciální houbičku, která to zastaví. Při jednom zákroku vzali to zatavení nějak moc a udělali i dírku v nosní přepážce. To jsem se zasmála, když jsem nedávno četla článek o dceři Michaela Jacksona, že má proděravělou nosní přepážku z doby, kdy byla závislá na drogách. Já jsem teda drogy ani nepotřebovala.?
    V noci mě pak začal bolet zub, z těch pár, co mi zbývají, je to kandidát na vytržení, ale vzhledem k nezvykle rostlým kořenům musím na trhání do nemocnice na čelistní chirurgii. Samozřejmě to chci oddálit, co to jen půjde, ale noc byla příšerná, než jsem to ve dvě nevydržela a zakápla zub francovkou. Bolest ustoupila a zatím se nevrátila.?? A doufám, že to tak zůstane aspoň na Nový rok.