Fóra › Ostatní › Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) › Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)
Petrs01
mate krasny zasnezeny pfko 🙂
Kimi
to cislovani je dobry, ja vezla v lednu na sraz lapinkoir nejake drobnosti s trochou vycitek, ze mam losovaci darek za 150kc ale kdyz sem videla co sem dostala, priste uz vycitky za svuj darek mit nebudu :D:D
krasne jste si to uzili, betynka byla hodna a je videt, ze lide na pejsky mysli. dobre, ze pejsku v utulku je malo 🙂
ja si uzila paradni vanoce s moji druhou rodinou, dostala jsem cajik matovej, musli, orisky, cepici a muz dostal polstarek s fotkou me, charlieho a dasticka. taky jsem dostala krasnou knizku https://www.databazeknih.cz/prehled-knihy/za-svitem-luny-558051. Bylo to hrozne super.
zitra budou komplikace, tatinek vzdy objednava na vanoce trubicky a laskominy, tak mi trvalo, nez sem sehnala nekoho s autem kdo by mi to mohl zajistit od znojma odvest, ale mam snad vyreseno. Pro tatinka jsou trubicky symbol vanoc. puvodne jsem to chtela odvezt autobusem ale bude to asi 12 krabic a to teda asi autobusem nedam 😀