Fóra › Ostatní › Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) › Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)
Včera jsem byla na vánoční akci v útulku v sousedním městě. Pejsků tam mají málo, což je dobře, ale hromada dárků před vchodem byla veliká, granule, konzervy, pamlsky. Zašla jsem dovnitř, ďobla trochu výborného cukroví, přispěla do kasičky. Betynka obcházela návštěvníky a dožadovala se pohlazení. Pak jsme ještě obešly kotce.
Dnes jsme měli Vánoce na cvičáku. Léta tradiční program, každý přinese nějaký dárek, ten dostane číslo a dá se pod stromeček, zpívají se koledy, pak si každý vylosuje číslo a vyfasuje příslušný dárek. Pak se vytáhne lavor s vodou a pouštějí se ořechové skořápky se svíčičkami. Na závěr oficiálního programu každý vyfasuje prskavku a všichni se jdeme ven fotit. A potom volný program, hlavně pojídání dobrot, kolegyně fantasticky napekly, sladké, slané, jednohubky rovněž k zobání. Takže jsem si klidně odpustila oběd. Betynka si tentokrát hověla na židli, ani se nehnula, na stůl plný dobrot se ani nepodívala.