Fóra › Ostatní › Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) › Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)
včera ranní,vycházka k rybníčku pocvičit a dom,čtvrtek-bez slunka…..
mezi polama v mlze ke křížku,kus dozadu a dom-hodinu chození venku v mlze…+odpolední venčení…
dnes ráno na Bukovanskký mlým,psi se proběhly,natočily jsm 2 videa jak obíhají sochy a jelo se dom-mlha,vlhko,blátooo
ve městě ještě foto u betlému a projít se,já jen pro lak na nehty,ozdoby na stromek..
doma-zase-psi-sprcha,fén,kartáč,hřeben,léky,jídlo…
pak se navlíctt-tílko od mamuta,2 svetro roláky,tenší a tlustší,mikia,bunda podzimní a podimí bunda,elastáky termo-tlustý,ellastáky s klimatexu,elastáky z merino vlny a manšstrový elastáky,čelenka a čpice..
a jely jsme za Miou…
na vyjíždku mě vzala naše brigádnice co tam roky chodí,domluvily jsme se,že vyjíždka nemusí být úplně půl hodiny,a že ve zbytku času si Miu učešu,pomazlím,opusinkuju,a dám do výběhu,mrkev +starý chléb sebou..
na konci vycházky mě Martin fotil mobilem,ale je to v pohybu tak mázlý..
ale byla jsem pak puštěna na volno!!!!!!!!
kde jsem si pak dojela na dvůr,učesala koníka,dovedla ho do výběhu a jela jsem dom-štastná jak blecha!!!!
doma jen vyvenčit psy,vyprat,sklidit prádlo,uklidit..
akorát mě děsně dnes bolí krční páteř..:-(((
nepomohla ráno v 6 vana,ani krém,prášek,ani cvičení..asi ztuhlý z těch vrstev oblčení a roláků…
- Odpověď byla upravena před 2 měsíci a 3 týdny uživatelem MirkaD.
- Odpověď byla upravena před 2 měsíci a 3 týdny uživatelem MirkaD.