Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Huž enem jedenkrát se Koláče vyspinká … a??? A??? Pak to začne dovopravdicky. A nebudu muset vstávat, nebudu a nebudu! Fčéra jsem konečně dodělala Ohaří přání – se máte na co těšit 😀 a už mi zbývá enem vyrobit toho vaječňáka, tam jsem taky ve skluzu a zabalit dárky. tam ešče nejsem ve skluzu úplně, ale už jsem to chtěla mít zabalený. Tak to muselo počkat.

Dennyky
    to nejni hříbátko , to je mustang na pérkách 😀 😀

žjo, na tom Konigsteinu to taky musí být prima, že bychom to nějak příští rok zahrnuli do plánování??? hmmm. Já ty velký města moc nemusím, je to na mě moc.

fakánek
    šak mu to kouká z gezichtíku 😀 , chudery holky 😀
    A ešče je to kradák a loupežník!! Obohacuje se na cizí úkor a vykrádá banky 😀
    vyřiď Koněvovi, že až na ni zas bude Roman nespravedlivej, ať si vezme batůžek a dorazí k nám, u nás má dycinky dveře otevřený 😀

Míla – pjéékně, pjékně jste si to užily , je to fajn čas , že jo? A souhlasím s Dennyky, moc vám to sluší. Já bych taky chtěla jednou v nějaký čepici a brýlích vypadat takhle slušivě. Zatím to mám tak, že vypadám jak sadistickej vrah 😀

Kuskus
    já vím, že by mě hnali

já myslím, že ne, šak nevyhnali ani RUmouška, je to hodná banda.

Zlatka
    ,letos popáleniny pouze mírný?.

já jsem letos taky byla dobrá, nic jsem zatím nepodpálila 😀 . Jen jeden plech totál spálila 😀 Tak už máš taky hotofson? kolik toho sežralo kočičí osazenstvo a Trixa?

.a to jsem si včera omylem oblékla triko naruby?
    f klidu, to páchám běžně i bez hnusnýho počasí. (u nás mlhy neustupujou), ale myslím, že obrácený triko je prostě pro štěstí.