Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Denny

Morgen,
    chjo proč vstávám ve 3 🙁
    Čajdo jsem moc, ráda, že se kytka líbila,jak to tak čtu, tak dopravu přežila vorvala si jí nakonec ty? 😀

Maya
    Ale fakt levny to tam mate
    jo to máme. Paní u které jsme bydleli v době rekonstrukce teď prodala 3+1 stejný jako máme my za 1,2 mil. navíc ve třetím patře bez výtahu, jsem se trochu divila.
    Jsou takový divný dny, ani není zima, ale pocitově docela brrr.
    V neděli nám začínají Vánoce, jedeme opět na tu chalupu do České Rybné, už se těším na relax.
    Na letošek jsem vymyslela, že bychom mohli říct Romanovým rodičům, jestli by chtěli přijet na Štědrý den, takže přijede i brácha s manželkou. Docela se těším, s jeho rodičema je docela sranda, moc s mi líbí to, jak jsou spolu x let a jak si rozumí, ani telku nepotřebují, večer mastěj karty, nebo kostky.
    Takže si do středy užijeme soukromí a pak přijedou Homolkovi.Přivezou salát, soudek piva a my se postaráme o maso. Romanův brácha má pejska Beníka, ten bude mít taky veselo, páč ho Konice zlobí 😀
    Koupila jsem na tajňačku kávovar, Roman o tom neví, chci ho v práci zabalit a vzít v neděli sebou.