Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Já na vás nekašlu, vůbec, ale jsou tady věci a bytosti, kterým jde o hodně, i když už to vypadalo, že máme vyřešeno, tak ne nemáme. Protože úředník je s prominutím líná svině. Takže mi teď času hodně moc chybí, neb ho potřebuju jinde.

enem jsem stihla zaregistrovat pár drobností, jako, že krásnej svícen od Evy a Mirku se solílkem a moře mrakůch – to šécko je moc krásnový. Hezky vánoční. Děláte vánoce??
    Já včera měla volno a krom výše zmíněného jsem si zamávala hadrama, aby byl čistej Domeček, přeskládala čoklům závoz masa do sklepa – to jsem si teda mákla, neb pan kurýr dorazil už před osmou a vzhledem k tomu, že mi v noci bylo blbě od žaludku a moc jsem nespala, tak to byl sakra budíček teda 😀 . Z teplýho peří šup do hadrů a vozit a nosit v tom studeným ránu.

Všem marodům, všem moc, takhle najednou a hromadně, přeju, aby je to zdraví neopouštělo!!❤ (nevím sakra, proč se to srdíčko začernilo??? má být normální, červený)

No a ostatní už zase nestihnu přečíst a odpovědět, páč musím tvrdě pracůvat, abych šécko stihnula a s klidným svědomím v pátek zabuchla dvéře kanclu a objevila se tu až za rok 😀

edit – Mirko – já jsem to nemyslela nějak špatně jako Tvým směrem, chápu, že to člověka prudí, to jen že já jsem primitivní hovado a mám holoprtky, tak to pro mě takovej problém ve vnímání není. Chápu, že ostatní to mají jinak.

• Odpověď byla upravena před 7 měsíci a 3 týdny uživatelem PetraK.