Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

MirkaD

tak dnešní akční vycházka s Pavlou
    anb-Pavla aportuje Žeryka:-D
    vylezla jsem ve čtvrt na 8-Dafi celou dobu dělala,že cinkání vodítek,šustákových gatí,-DOKONCE!!!OTVÍRÁNÍ PSÍCH DVÍŘEK-OD PSÍ SKŘÍNKY,CHRASTĚNÍ PAMLSKŮ A KONZERVY!!!!!je nějakej cizí zvuk,tak se na posteli nehla,ani o pikomilimetr…:-D
    vylezu s Žerykem-ŽERYK STWELKU A NA TO NEPROMOKAVOU,NEPROFUKOVACÍ PLÁŠTĚNKU,ZAKUKLENEJ JAK MIMIA,VENKU VLHKO,MRHOLÍ,
    S PAVLOU JDEM K RYBNÍČKU,DOZADU PODÉL TĚCH OBŘÍCH VÝBĚHŮ,okolo a po poli,dojdem k mega blátu,který už by jsme musely přeplavat,tak se vracíme,a aby jsme to nemusely celý pbcházet-tak že přeskočíme potok za ohradama jdem přes ohrady-oně jsou v pidi ohradě u ryvníčku,kde mají boxy…
    tak Pvla překročí potok,podá mi ruku,já přelezu potok,Pavla přenese Žeryka-né,že bych se ho bála,ale su velenemehlo,pro mě byla výzva ten potok:-D:-D-D
    pak přes ohradu,tam Kitovi na kládách/prknech prohlídnu zuby,kolem ohrad rybníčku dom,futrt mrholí,my se prošly i hovínkama..od koní,
    takže Žeryk do vany,osprchovat nohy,břicho,namydlit,vysušit a de ven Dafča-Žeryk dostal pamlsky do koberečku a já mizím,
    furt mrholí..dem za zahradu,Dafi se vyvenčí,provedem cviky z tance,aporty činka+puller,a jdem dom
    doma léky,jídlo,sprcha,fén,sí zimní gatě jdou s ručníkem a předložkou do praky,kočenka má za sebou druhý jídlo a cpe se k nám dom…

• Odpověď byla upravena před 7 měsíci a 4 týdny uživatelem MirkaD.