Fóra › Ostatní › Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) › Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)
Já jsem se vzdala záclon, nemám tudíž garnýže. Zvolila jsem žaluzie jako nejpraktičtější. Instaloval je bývalý soused a na jednom okně v obýváku a na jednom v ložnici se po deseti letech objevil problém, odešlo jedno lanko, žaluzie jde otevřít, ale ne vytáhnout. V té ložnici je problém právě ten roh, garnýže nad oknem by to nevyřešily. Za mého mládí pamatuju takové držáčky s nastavitelnou šířkou, montovaly se přímo na rám, měli jsme na nich záclony v kuchyni, tam byly visací nepraktické, ale myslím, že dnes už neexistují. Teď v zimě mi to tak nevadí, budím se tak jako tak do tmy. Kontakt na bývalého souseda ještě mám, tak nějak po zimě se s ním zkusím poradit.
Odpoledne jsem byla u kadeřnice, tak jsem počítala, že by mohlo pršet, jako často po takové návštěvě. Potřebovala jsem na naši veterinu v sousedním městě pro Bravecto. Nepršelo, ale cestou tam byla mokrá bílá tma, na zpáteční cestu naštěstí zmizela.