Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Dneska jenom probíhačka, makám jak zběsilec, spát jsem šla v skoro jednu hodinu a za čtyři a půl hoďky vstávala. To bylo nadšeníčko!!! Máme dodlaždičkovanou, dospárovanou předsíň, je to moc hezká předsíň. Oproti tomu veranda – tak ta vypadá jak děsná šmudla 😀 . Ale co, že jo. I na ni dojde.

Tak jak dopadla černej čaj? Dostala neschopení a na druhou stranu povolení s respirátorem? Šéf se mi tu taky s respirátorem dneska proháněl. větrám jako blásen.
    A už to čtu, už to čtu, může na oslavu, to je moc dobře, že si můžete užít společnej čas, teď o to víc. Jsem zvědavá, jak se bude líbit kytice.

Kimi – jo, koupili jsme taky letos a nechali upravit zatemňovací závěsy, páč okno je na jih. Je to tma tmoucí 🙂 a taky to u nás trvalo, než došlo na jejich instalaci.

To by bylo smutný, kdyby lidi remcali páč to se prostě může stát každýmu a paní pokladní je poklad, že vzala rovnou novej džemík, to potěší, viď. žervé s pažitkou mám ráda, moc. někdy si dělávám – teď už dlouho teda ne – domácí lučinu právě s pažitkou. S banánem to asi moc štymovat nebude, ale na chlebu a k tomu kefír…. mňam. Já mám furt, že si pletu zboží, kdy je v akci, to je moje specialitka, já jsem vyloženě skřítek hospodáříček

Mirka D.
    no dneska bych se taky válela teda, uvidím, jak večer odpadnu. tenhle tejden to spaní moc netíhám 😀 tak si ho užij i za mne.

Co Fifajz vlastně?

Jdu makat