Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

MirkaD

Kimi-občas něco v obchodě rozbije každej…i já…
    onehdy u mě rozbily zákazníci pivo-holka+kluk,podala jsem jim ubrousky,zavřela kasu,šla si pro mycí stroj-mop by to nevysušil kraken to i vysuší,lidi,jsem poslala na další kasy aby v tom nešlapaly,umyla jsem to,borec to zaplatil a holka se mi omlouvalaaaaaaa,byla na zesypání-úplně jako psychp z toho-že bože to je trapas,hrozný,fakt zoufalá….
    tak jsem se jí snažila vysvětlit,že o nic nejde,že mi taky něco někdy rozbijem,že neoperujem nikomu hlavu,nikdo neumřel,prostě nic se neděje…lidi ani většinou neremcají,nezří-to jsem u toho skoro nikdy nezažila,,,,-prostě to berou tak,že se může stát…
    onehdy u mě zapoměla paní ve vozíčku pidimoni skleněnou průhlednou figurku-přehlídla-taky z toho byla psycho-že je prodavačka,že dělala 19let prodavačku,že nechtěla-tak jsem jí říkala,že o nic nejde,že pidi průhlednou věc člověk fakt může přehlídnout…
    nebo z masny-prodavačka-provinile-jéé tento rum nechci,já chci ten levnějšíí,
    tak já do sluchátka-prosím,mrkni se na ceny ruzmu,a bud tak hodná pod na stornoo a rovnou sebou vem levnější rum….
    tak vedoucí došla,vystornovala rum-je rozdíl tradiční a standard…já namarkovala ten levnější a hotovo,,,,-pokladní z masny se omlouvala-no boože,vždyt je taky zákaznice..
    a ted já-v úterý-fronty jak svina-já větší nákup-taška jedna-batoh s oblečením špinavým v šatně a vezmu si špekáčky bez kodu…-takže je tam musel jít kolega hledat…:-O-holt profík prodavačka nakupuje,noo:-D
    a že jinde měly levnější??
    Kimi-kdykoliv já jdu něco koupit,druhý den je o v akci,ve slevě….su prostě šikula…:-D
    na koncerty ZUŠKY jsem taky chodila,když tam učil tchán-on tam učil celý život…
    -ten špic se strašně líbí mě,hrozně moc…..
    Dafi včera…odpo…

• Odpověď byla upravena před 8 měsíci uživatelem MirkaD.
    Attachments: