Fóra › Ostatní › Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) › Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)
tak konečně uklizeno,vypráno,vaří se,
prádlo sklizeno a už jen prach,
vycházka též za náma- rybníčku,trošku pocvičit a dom,venku mlha,sychravo…
takhle,znáte to s tou konvicí a kefem??
mám volno,co budu dnes dělat?-masáž,tohle,tamto,pohoda-du si udělat kafe-hmm-tak umyju konvicu,no linku taky,no ještě tohle,ještě toto,ještě tamto-a buch je večer…..
na fejsu to jede takový ftipný video-že ta baba nakonec umyje celej barák…
no a já bych normálně měla za chvilku všecko v rychtiku,jenže…
začala jsem skládat ponožky-a že rovnou udělám pořádek v zimních a starý a škaredý vyhodím…,jéé to jsou rukavice na spaní,když se krmuju,no dám je vyprat,no vyperu všechny-bože,proč mám tolik silonek??
no udělám pořádek ještě v tenkejch ponožkách..
tak s ponožek tlustejch udělám psům poštář do pelíšku..
tak dobrý…
umyju wc,no tak i z venku,a tak vezmu trochu i kachličky,vezmu na to ty starý zbylý fusekle,nastříkám dezinfekci,umyju kachličky,
no,umyju umyvadlo,baterie,poličku,zrcadlo,vanu jsem dělala v pondělí pořádně-a tak můžu si i vyčistit zuby,že..
jéé ten kartáček je hnusnej-beru novej,ježíš v tom košíčku v koupelně je borčus…rozbitá krabička s uchoštourama-tak vyhodím,dám do skleničky,no tady je gumek,a přívěsků a náramků,navěsím na sebe,jéé,no tak umyju aspon vrchní košíček,že přeskládám,vyházím…,
no,tak uklidit andulkám-klec,bednu kolem klece,okno,dát nový plakáty pod to,vysát…
jdu ze psama,
pak pekartáčovat pséky a jdu vařit-bože v ledničce 3 miliony pleců a kastrolků se zelím,masem,polívkou-vše přestěhovat-a měla bych umýt ledničku-no,nic,je tam moc věcí,až jindy,
vařím papů-zapečený těstoviny
kočence dám syrový vajíčko,konečně vytřeno…
a odpo může přijít návštěva….,
vysála jsem i klávesnici a vršek pantoflí na nohách..
vypadá to,že čekám kontrolu z hygieny…:-)))….