Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak sem to čéra šécko polila

a zadělala si těsto na rohliky. Ty budu péct asi dneska. Nemám zabalený dárky a udělanej ohaří kalendář. Sem ve skluzu. Ešče, že mám upečený vobří kuře z farmy, stačí odříznout kus masa a udělat k němu rejžu a večeře je hotofka. Aspoň se žrádlem se čék nemusí crcat, stačí krmení pro zvěř. Mouses včera byl jak ten fotr ze Studny, furt chodil nervně kolem a stěžovl si, chybělo, aby se kýval a měl v tlapce sekerku.

Asteris
    ááá bylo zvířetnický potkávání?? Kdepak jste to měly? to mě mrztí tohle, že to prostě teď nedávám. Mikulášská musela bejt fajn. Mně letošní u nás utekla, nebylo nám dobře, byla jsem zalezlá v teple.

černej čaj
    h karesych schodech to zvladla a nahoru
    jo tohle jsou děsný schody, bylo mi líto předloni RUmíčka, jak jsme byli na tý autogramiádě a zasekly se vlaky, jely jsme na druhou stranu Labe s Thielli tehdy lodí a pak až nahoru na nábřeží to přesně takhle musel, chudínek můj, vystoupat. A vlastně i ta plošina tam byla z tohodle.brrr.

Fifi

Trouba pruhatej si urval drap na levy zadni, v soucasnym bahnu je to velelahudka. Ale pri osetrovani do me aspon nehloda, coz je pozitivni.

Houby, kecáš? Fakt to takhle pěkně zvládá?? URval ho celej? 🙁

Kdó dneska slaví?
    Kdó dneska slaví?
    NAROZENINÝÝÍÍÍ
    Kdó dneska slaví?
    Kdó dneska slaví?
    NARO-NARO-NARO-ZENINÝÝÍÍÍ?

• Odpověď byla upravena před 8 měsíci uživatelem PetraK.