Fóra › Ostatní › Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) › Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)
Brý večer přeji, dnes choděj čerti, tak jsem zde ???… no co bych vám tak napsala, pp hezkých chvílích občas přijdou horší, snad proto,abychom si jich víc vážili… nebo nevím. Mám po Covidu, téměř měsíc doma. Roman pořád problémy se zády, byl týden v nemocnici na kapačkách. Connie po kastraci, odstranění tukové bulky, pihy, bradavičky a nějakého zapouzdreneho hnusu u ucha. Vse odeslano na histologii, tak snad. Dnes má 9 dní po operaci a je úžasná, jozev si vubec nevšímá, hodně spinká. Po narkóze jsem teda bulela s ní, protože ležela a hrozně narikala. Byli jsme u vet.v Turnově, ktere duveruji ma 100%.Ktera mi tehdy jedina udelala spravnou diagnostiku u Bukacka. Doporucila Curenzym – obdoba lidskeho Wobenzymu ale pro zvirata. Ja spim s Connie v obyvaku ale dnes uz se stehujeme do loznice. Ani jednou nemela kosilku, ani límec, který jsme pořídili na miru za 2 litry. Ale jsem za to rada je fakt uzasna pacientka. Takze u nas asi tak.