Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

cernej caj

Petrs01
    spotify muzes mit i zadarmo s reklamama a kdyz je mas na tlf ci pc, muzes mit asi i nejak offline ulozene.

dneska nikdo pod 30 nic jinyho neposloucha a i pulka lidi nad 30 taky ne:D

ja teda to zkusila jednou, tu lehkou nohu to neznalo, nic pribuznyho taky ne a zdar. jenze me nevadi mit sbych 300 pisnicek v oblibenym mixu a pak neco dalsiho a ten mix mam od 16 a ted je asi 3x vetsi ale porad tam mam veci, co sem poslouchala v tech 16…

obcas udelam na mp3 zmenu za neco novejsiho, ale ono ja to mam hlavne na cesty a kdyz potrebuju se soustredit a vypnout okoli a tam mi vyhovuje co znam a mam rada

Maya
    ono dneska sehnat dobrou mp3 je taky dost peklo, to je segment trhu davno mrtvej. ja mam ten ipod od thielli, ten hraje pekne, pak moji 10 let starou sony mp3, ta hraje taky dobre a loni sem dostala fioo mp3 darem nepouzivanou a to je pecka, ipod i sony jsou tak na 85% toho fiia zvukove a to sem si myslela, ze to je zvukove to nej co jsem mela. no to fio na bazarech stoji porad 3500 tak si predstavuju kolik stalo novy :D:D jinak to ma tak levny zvukovy cipy ze mobil hraje asi stejne a pokud ma clovek mobil nejakej drazsi treba 8+ tak uz mozna i mobil hraje lip…

takze ja chapu, proc to nekdo ma ale pro me to neni. nejsu cilovka.

o tom filmu sem neslysela a o tom vejci sem slysela diskuzi jak se rozcilovaly ze loni tam bylo holy vejce a ted je chlupaty a co tim ti debilove sleduji 😀 ja tam jeste nebyla, dneska jdu na masaz do mesta a pak jedu na nocovacku do chribu, tak planuju si mesto od masera projit – v 11 necekam davy 🙂 tak su zvedava.

kachna
    tak to gratulujuu!! to se bude jezdit.