Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

MirkaD

Čajíku-ale já to pochopitelně nemyslela ve zlým…a ano pracovní oděvy jsou drahý..to jsem zjistila,když jsem je prolízala -bože to je slovo toto..
    v BK,….maskáčový triko před 2?roky tatkovi tam stálo 300?jakože-takový jako obyč triko-….
    já nevím jak to napsat,aby to nevyzbělo blbě-to se asi nejlíp vyjádří Petrs01-…
    já třeba věci ke psům mám taky drahý/značkový…..
    a přitom počítám s tím,že se zašpiní..
    no nic..
    mám pro vás dotaz…
    už jsem tady řešila že mi z čepic vyskakuje hlava..
    prostě dám si čepici a za chvíli je nad ušima..
    akorát nákrčníky celkem dorý..
    a že jsem před rokem dostala k narozkám od holek od firmy 4DOX čepici s dírkou na culík dolů-jsem myslela,že nebude vyskakovat nad uši a vyskakuje…:-((
    600kč v háji..a uši holý..
    dnes jsem si dala čelenku a na to čepici-a vyskakovalo oboje…
    mám takovou čepici s bambulí s copánk na závazánní-to mám ze sekáče a nosím ze psama,ale jen fakt mimo lidi- v tom vypadám jak hodně jak debil…
    a sice se řídím heslem-teplo předvším,ale zase nemusím vypadat úplně jak blbec…
    taky chci ze psama vypadat trošku k světu…
    po létech mě proto začaly štvát věty typu-nehceš to?dám ti to,ke psům a na cvičák to bude dobrý…,
    i když mě často na vycházce nepotká ani noha,tím,že jezdím s Dafi,nebo i Žerykem do města,tak nechci na sobě mít věci-jen na pole,když nikdo nepůjde…
    a mít 3 hromádky-ke psům do civilizace-jakože hezčí..
    ke psům-bud si to vem-nebo popelnice
    a hormádka na slušno..