Fóra › Ostatní › Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) › Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)
PetraK
ajo ten korpus, to me nenapadlo 😀 ale je to hezky, tos fakt dobre vymyslela.
to je fakt se psama, mit nejaky holoprdky kvuli kterych bych se doma neustale musela smazit, to by byla moje nocni mura 😀 ono by asi stacilo kdyby sme nemeli 15/16 z noci, a pak to cely den lezlo pomalu dolu (jeste ze venku nemrzlo), ale kdyby mus zatopil, nez sel do prace a supnul tam 19, ono by to nepadlo z 16 na 13 ale z 19/20 na 16 😀
a predstava, ze mam psi co jim je v kuchyni pri 14 zima, to by me omylo, protoze v kuchyni je tak 15 celou zimu :D:D kde oni prebyvaj kdyz nejsme doma.
Akorat sme to meli doma nastaveny tak, ze kdyz doma nikdo nebyl, oba pokoje meli podobne, kuchyn min a koupelna neco mezi. Ted jak delam z domu, tak se mi nepodarilo nastavit, aby to bylo nejak rozumne nastaveny, protoze mam nejmensi mistnost, sou tu se nou psi, ja a jeste pc a monitory takze se ohriva rychlejc a pak topeni min spina a zatimco ja tu mam 18 tak vedle v pokoji je 16… tak se ted snazim trochu kroutit klobouckem a trochu to vyladit, ale ty kloboucky sou blby, ze se hned ohobujou a nezmacknou ten cudl aby to v realu nejak moc melo vliv a kdyz bych to delala klestema tak zas nevim o kolik to posunu… se to blbe steluje.
MirkaD
to jsi sikovne poridila termo, ja bych desne potrebovala fakt teply leginy na zimu. jakoze do -10 a vetru 😀
tak letos bude jina ozdoba:)