Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

MirkaD

tak já včera vycházka ke křížku a zpět ráno-k tomu ždibec vyběhat Dafču-obíháním Žeryka,Žerykvi míček a několikrát přivolání a dom
    a pěšky do práce
    kasa č.3takže fáákt hoodně vybalování+házení třeba palety konzerv-do regálů,dozadu,do dpřepu a zpět,a vše rychle,protože je toho moc,práce,úkolů,zákazníků…večer úklid,zaučování brigádnice a před půl 11násctou v noci dom
    spát jsem šla o půlnoci oblíklá,zuby nevyčištění,neumytá,takže spát jsem šla vedle pod deku,protože jsem neměla sílu se vyslíct,umýt,NIC,ZÁDA,RUCE,PRSTYNOHY V HAJ…..
    o půl 4 ráno po třech a půl hodinách jsem vylezla,vyslíkla se,vlezla do vany,dala si espomskou sůl,pak ataralgin,
    Martin mě namazal záda nřejivým gelem a já si pustila dokumenty
    o holce co m farmu-koně,lamy,kozy,krávy,v létě dělá dětský tábory,dělá si sama sýry a td,vystudovala střední a 2 vejšky,když ji řekla učitelka,že na střední nemá…
    v poředu byl i porod kozy,slečna chová haflingy-prostě nechápala jsem jak to dává?????
    pak Ezoterické Česko o energiích-to je každej čtvrtek večer,tak tohle jsem sledovala,
    a dokument o hornících…
    pak snídaně a v sedm ráno jít ven s Dafčou-kousek k lípě,mrzlo,ale bez větru,tak jsem schválně neoblíkala,a nosila náhubek,činku,a běhala na lavičku,vlastně půl hodiny běhala-furt
    pak Dafi dom,oblíct svetr na doma Žeryk ven-šly jsme s Pvlou,tu cestu jak jsem se minule ztratila,bohužel se mi vybil foták,tak nejsou fotky Žeryka:-(
    šly jsme ke křížku,od něj dolů,lesem navrch,ale první cetou prudší,minule jsem šla tou druhou cestou,jak jsem si zašla..vylezly jsme před lípou a šly vratama dom,nakrmit,dát domácí svetřík,zakrýt psy a musím něco dělat…
    zatím jsem se umyla a navlíkla na sebe-pletený elastáky co schnou 3-4 dny…-když se vyperou-peklo…
    triko s dl.domácí termo-za 100kč od nás z obchodu a na to dlouhý setr až ke kotníkům od ANNIČKY a na to druhý dlouhý svetr od ní,s širokými rukávy a bez zapínání,tak jsem si dala pásek pod prsa,at se furt neotvírá,ještě kolem sebe zachumlu šálu a jdu na nádobí,
    mrzne zde,ale nefučí a není vlhko,což je pro psy myslím-teda určitě vím,lepší než fučák a vlhko….
    táta d včera doma,je tam s ním teta,odpo jede dom