Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

PetraK

černej čaj
    os pletla mesic, ne?

😀 😀 nikoliv. vzala jsem slaměný korpus, vánoční jutovou stuhu a tím ho omotala. přivařila jsem tam dřevěný srdíčka, prdla stojánky na svícny a bylo to.
    předcházelo tomu ovšem malé zoufalství, když jsem zjistila, že nejen, že nemám teda zelený větve, z kterých bych si to jako vždycky vyrobila, ale že nemám ani ten prastarej žaludovej. pak sem si řekla, že dycky šécko dokážu nějak vymyslet a vymyslela jsem tohle. druhý, větší zoufání přišlo v momentě, kdy jsem vzala do ruky ty červený svíčka a zasypala celou kůchňu červenejma flitrama – výborný v půl jedenáctvý v noci pak gruntovat /což jsem musela, když nechci, aby to ohaři roznosili ještě víc, než to bylo/ a zjistila navíc, že se nedají napíchnout, že tam mají kovový knot. Jen představa toho, co by se dělo, kdybych je vzteky rozšlapala, že bychom zemřeli pod nánosem červených flitrů, zabránila tomu, abych to udělala. Místo toho mi v hlavě blikla krabička se svíčkama, kterou jsem dostala od Sokola a kde jsem den předtím právě viděla, že jsou čtyři adventní svíčky!! Sice to nejni červená, ale…. o to víc to s tím dřevem srdíček ladí. Parádička.

už máte doma teplo?? Ještě, že máš chlupatý pesany, s vižlama by to bylo pitomý.