Fóra › Ostatní › Dvě pudle II › Odpověď na: Dvě pudle II
Thielli-no,já to zažila už víckrát-Kim,Killy,Dux,Gero
u rodičů Bobeš-ale toho jsem znala jen 4 měsíce a nebyl úpně můj-jakože,obrčela jsem to,ale je to jiný,něž když je to tvoje zvíře v tvým baráku….
u Kima a Killy to bylo během roku,na jaře Kim a v létě Killy…
Dux,ten byl v listopadu,15let dozadu…,Gero v prosinci-ted to bude 10let…
+hromady kočiček a andulky…
-no a ted tady máme starý psi-nejmladší je Dafi-ta bude mít deset…
a to bude nárazovka….
nikdy,fakt nikdy bych už nechtěla a nechci mít v baráku tolik starých psů…
i když Betty s Maxem nejsou mí,jsou rodičů-tak citově jsou mí hoodně-Maxe jsem si odrodila,Betty znám od štěněte,hodin a hodin vycházek,česání,cvičení,
a jsem zvědavá-jak a kolik tady jednou bude psů..
MARTIN CHCE 2,že je to pro ně lepší,já nevím,Dafině i Gerovi by bylo fuk,kdyby byly sami,Gero si vyloženě užíval,že po přestěhování sem v jeho 8 letech,už mě měl sám pr sebe,a i když snesl Bobše,i Bettynu i 4 štěnata….chodil s nimi ven,štěnata bývaly i u nás…
tak byl vždy rád,když se za ním zaklaply dveře,a byl s námi sám,a psy byly na dvoře/doma u rodičů/pánečků,
Dafi taky v bytě u tatky nic nechybí…
Žeryka má ráda,ale sama by si určitě vystačila,
no a protože Martin už se o psy moc netará-jasně jsou to HLAVNĚ MÍ PSY
tak nevím no…
le on ke mě vždy druhej pes přišel tak nějak sám….
neplánovaně…
Killy mi nabídla výcvikářka na cvičáku,kdž jsem sháněla psa na výcvik/zkoušky,
Duxe si nechaly naši,
a Žeryka jsem dostala od tatky,jinak bych si dalšího psa nepořizovala,stačila by mě moje Dafča a od rodičů psy,který stejně beru pravidelně ven-dřív jsem je brávala hromadu ven denně-takže ono chodit deně ze 3 4 psama je celkem záhul…
stesk….
já cítím největší stesk po Killynce,ale tam je černý svědomí,že jsem si ji nemohla nechat….tam to nikdy nezmizne…
u ostatních psů je svědomí čistý-no čistý….tak Kimeeček ke konci mohl toho času mít víc…
ale…,mě ti psi nejvíc chyběly první 3měsíce…
pak už to bylo lepší…
ale neumím si představit být úplně bez psa jako Petrs01 třeba-to jako velkoobdiv…
já bych si aspon nějakýho musela půjčovat na vycházky,nebo bych docházela někam ke koním…
zase nemám jinou výpln času než ty psy,nemám jinej koníček,zájem-pochopitelně čtení a focení..
ale aktivity typu-Petrs01plavání
Čajík výlety,turistika-to nemám,pro mě je nápln volna pes-cvičení,vycházky,pro mě je prostě kynologie koníček,takže já přijít o psa/psy přijdu i o koníček…-jako,ted jsem to napsala krkolomně…..
no,co se dá ode mě čekat,že:-D:-D
třeba můj tatínek,když měl Duxe,tak každý víkend chodil na turistiku…,když nebyl Dux,nemusel řešit,kdo s ním bude,kdo se postará,mohl si dál chodit v klidu ven,měl ty koníčky co děšlal s chlapama a co mu zabraly čas-i když Duxe obrečel,byl to fakt hodně jeho pes,chodil s ním 4krát denně ven…-po mým odstěhování..
tak Duxíka měl rád,chyběl mu,ale měl koníčky co mu zabraly čas a dostaly ho ven…
to je u toho vlastnictví psa další věc…
mě baví toho psa mít,mě baví s ním být,ale mimo jiné mě hrozně moc baví to cvičení s nimi,a ten aktivní čas s nimi….,
takže já nemít psy,tak mám dvojitou ztrátu-chyběl by mi pes,a chyběl by mi koníček-což je cvičení ze psy….,
JEN PES-JÁ MÁM ALERGII NA TO,KDYŽ MI LIDI ŘÍKAJÍ,ŽE JÁ MÁM PSA JAKO DÍTĚ,NEMÁM A NIKDY JSEM NEMĚLA,PES NENÍ DÍTĚ A NEMĚL BY JE NAHRAZOVAT,DALA BYCH HOODNĚ ZA TO MÍT DĚTI..TO JE JEDNA Z VĚCÍ,ZE KTEROU JSEM SE NIKDY NESMÍŘILA…
PRO MĚ NENÍ PES JEN PES-PRO MĚ JE VŠECHNO-MŮJ ČAS,CO MU DÁVÁM,
MOJE SRDCE,
MOJE TĚŠENÍ SE DOM-ČASTO JEDNÝ DŮVOD PRČ TAM JÍT…
MOJE-MÍT PRO KOHO BÝT A S KÝM ŽÍT..
MŮJ SMYSL ŽIVOTA,
NĚCO,KVŮLI KOMU JSEM TO OBČAS NEVZDALA….
ALE NENÍ TO PRO MĚ DÍTĚ…ALE JE PRO MĚ HODNĚ A NEJVÍC,JE PRO MĚ ŠTĚSTÍ A DENNĚ SI VÁŽÍM A UŽÍVÁM TOHO,ŽE S NIMI MŮŽU BÝT A ŽÍT,NENÍ TO PRO MĚ SAMOZŘEJMOST,JE TO PRO MĚ POCTA….UŽÍVÁM SI TO….
ježííš omlouvám se po roce za dlouhý příspěvvek…