Odpověď na: Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025 Odpověď na: Kecací léto 2025

MirkaD

tvl,to je strašný s těma lékama…:-((((

okna-okna mě čekají-ale nejdou mi otevřít-jako rozšroubovat,takže umyju jen z venku,a vevnitř je to neumytý 10000let…
    já dnes dělala nejdebilnější 2 skřínky v kuchyni-takový hrozně hluboký,kde jsou pánvičky,kastroly,atd,a mě tam chybí kousek ruuky na umytí dozadu,ak jako,vyházet věci umýt dezinfekcí-došmátrat co nejvíc dozadu,v leže na zemi-ooo kolena mý bolavý nebohý kolena!!!!pak totéž druhou hdrou vodou bez přípravku,suchým hadrem,a pak jsem to ještě vyfénovala,at mám jistotu,že to mám tam suchý-vlhne mi to…
    no,zamést,vytřít,koupelku umýt,vyprat,ze psama ke křížku a zpět a už mi zbývá poslední skřínka v kuchyni+psí skřínka,knihovnička,okna,dveře,-ale okna i dveře jsem dělala letecky na podzim….tak to bude rychlovka,je na tom blbý to lezení nahoru a do dřepu

jinak včera jsem měla na odpo i v sobotu..
    no a říkal zákazník co dělá v lese,protože kolega taky..
    tak říkal ten zákazník,že se bavil z myslivcem z Jestřabic,a na fotopastích by l viděn medvěd i rys,a za Nevojákem byly vidět stopy medvěda…
    a to už je hooodně blízko,a že si mám pořídit kasr za 1000kč-přímo na medvědy.
    já napřed myslela,že si ze mě dělají prču,protože já všechno všem sežeru,ale ne-ten kasr je fakt přímo na medvědy..
    když jsem se ptala,proč je teda tolik napadených lidí,tak že o tom neví…

Rumíček je dobře,že je na tom dobře!!!!!!!!!!!hip hop hip huráááá!!!!
    a léky pro Tali?-mazec teda:-(
    no my v sobotu jen…11100kč-ta krev,předtím granule a vyšetření Žeryka -granule 1450kč…
    serou mě Žerykovi bundy-u obou se mi rozepíná vepředu suchý zip,a tím pádem mu to nedí…..:-(
    už jsem na to dávala šnůrky,další suchý zipy..naprd toto…:-(
    ještě má retro bundu po Žerykovi+svetr,tak nezmrzne,než to spravím…ale je to naprd..
    tta Dafinina bunda ro láčkem je dobrá-ALE ZAPÍNÁ SE NA ZÁDECH ZPIPEM,NAVÍKÁ SE DÍRKAMA VEPŘEDU NOŽIČKY-TAKŽE NA žERYKA NE-A DAFI JU MÁ DOST NAKNOP,A NEVÍM,JESTLI JE TO KOLEM TĚCH PŘEDNÍCH NOŽEK POHODLNÝ,ALE ZASE MÁ TO ROLÁK,NEROZEPÍNÁ SE A BARVA JE SUPER,AKORÁT JE FAKT NA TĚSNO…
    NA NI TAKY VYBRAT BUNDU JE MEGA HOROR-JAK JE MALÁ,ALE ZASE NE MOC MALÁ—
    něco jako nekonfekční velikost malýho psa,nebo nevím…,