Fóra › Ostatní › Kecací léto 2025 › Odpověď na: Kecací léto 2025
Maya
ted kdyz mrzne se to bojim nejak vic prolejvat
to je radost, ještě, že to teda není kocour 🙁 ty smrděj víc, ne?
Holt nemuze bejt to auto furt jako novy, nastesti zrovna auto me zily nejak moc netrha
mám doma jednoho, kterej to má opačně a je mi ho dost líto 😀
Mirka D.
novou bundu!!
no bunda má rolák,což je dobrý,
Dafi sluší,daly
no to teda sluší, to je pravda! A je v ní dobře vidět. Což je fajn, protože ona má takovou tu barvu co se brzo ztrácí – v mlze, v šeru..
černej čaj
A co ten rumicek?
Rumíček byl až v sobotu a k mojí radosti je to pořád stejný, nic se za ty tři měsíce nezměnilo. Takže máme ho kontrolovat, počítat dýchání, hlídat pár věcí a před létem přijít na kontrolu, aby se vidělo, jak na tom je, než budou tepla. Takže zatím vcelku fajn. čekala jsem dardu za vyšetření, protože v rezervaci bylo cena cca 2700 😮 . No tak jsem si říkala, že to bude pecka. Řekla devětset, tak to se mi ulevilo. Do momentu, kdy jsem si řekla o Propalin pro Taliprdovou a na těch 2500 jsme se tím pádem dostali. To je ranec za ten hormon teda.
Nicemne kdyby kazdej pacient jedl a sportoval jako ja, tak staci tech doktoru pulka…
no to bez debaty!!! Hele a je jistý, že to ty prášky zhorší?
a dastik je vudet ze si chce hrat s charlieho balonkem, ale ma moc malou tlamu a malej balonek by charlie spolkl, ze… tak sem mu koupila malinkaty pullery, jestli by si s tim nejak nechtel hrat a pretahovat.
jé jééé jéjejééje, to je krása, to je převeliká krása, že si chce hrát, to už se uvolnil a já se těšim, až ho při tom hraní natočíš. Natočíš, že jo??
Petrs
– zbyl mi totiž půlden volna.
áááá to je dycky taková krása, když má člověk nečekaný volno a když ho navíc takhle využije , vychutná si. Gratuluju. A vůbec nezávidim /jí vím, lhát se nemá 😀 / A to potěšilo, vi´d, že autobusák počkal, to mě potěší dycínky.
Teď si tu sedím s čajíčkem a usmívám se všema endorfínama co mám ?
a že jich teda asi bylo!
Petrs co máš na zápěstí, prostím Tě??? voka!