Fóra › Ostatní › Kecací léto 2025 › Odpověď na: Kecací léto 2025
Petrs01
pocka na dalsi, no co uz… nebo se zepta hodnyho kdy jede zpet 😀
jinak ja nikdy treba do autobusu nesundavam batoh, pronesu ho na zadech a kdyz si sednu, dam si ho na klin (malej) nebo krosnu umistim na misto urcene a sednu si.
Tuhle me ridic fakt zjebal a musela sem si ten batoh sundat, coz jako s jednou polochromou rukou ve ktere ukazuju salinkartu a tou stejnou mam ten batoh nest trochu nesikovny, ale pronesla sem ho. Nepochopila sem totalne, co mel za problem, ani to nebyla krosna.
a tu 18kg tezkou krosnu tahnout celou ulickou zadama kdybych ji mela mit v rukach a snazit se ji donest dozadu, to by vznikla blokada aspon na pul hodinu 😀
pak sem prosla, dala si batoh ze zvyku na klin… a ridic se nasupene zvedl a prochazi ke me.. ja si rikam tvl co mu zas jebe a on se zastavil u borca predemnou a zjebal ho, ze ma cestovnio tasku na sedacce, ze ji videl jak ji vali po chodniku na anstupisti a jestli mu prijde normalni to valet po sedacce…
rikam si, ze muj zadek taky predtim sedel v lese v listi, pak na lavicce co nebyla nejcistci a jestli teda me taky vyrazi za to ze sem svym zadkem sedela i v lese, ale to asi nemel jak zjistit takze dobry 😀