Odpověď na: Kecací léto 2025

Fóra Ostatní Kecací léto 2025 Odpověď na: Kecací léto 2025

PetraK

Petrs01
    do něj bys uložila ohaře a šla trhovat
    no ale mně jde právě o to, trhování – zda tam nevzít ohaře, ale… se bojím právě, že v tom má Brtnik pravdu, co to tam pro ně je? Postávání, nevlídno zima. Na druhou stranu, vždy jsem tam s ohařema chodila, ale byli mladší, teď je RUmíčkovi 11, Tali deset – , na další druhou stranu – lidi jim chybí, ale… ty davy??
    Tak jsem nerozhodná.

Nicméně tohle uvažování mě včera na loukách dovedlo k jiný myšlence. Občas si totiž jakoby vyčítám, že jsme je přestěhováním připravili o tu civilizaci, o lidi a kontakt s nimi, o jiné psy……….. pak nastal moment, kdy jsem si uvědomila, že si nemám co vyčítat, protože jak by teď v tom světě fungoval hluchej Rumíček, o Tali, až to jedno přijde, nemluvě.

černej čaj

Ja nikdy driv vaginalni tablety nemela takze tezko rict no… ale uz bylo vcera prvni den bez boleni bricha konecne po 10 dnech

HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

s párou taky neporadím, nemám, taky jsem o tom uvažovala, jak Maya, ale nikdy na to nedošlo, argument s vlhkostí je ale důležitej argument.

Mirka D.
    ,asi podle rehabek,

a jo! To mi nedošlo.

Maya
    Uklizecka sikovna, poslechla sis pri tom ty krasny songy doufam ?

zklamu Tě, počítač jsem vůbec nezapnula, zapnul ho až včera Brtnik, pouštěl si Ultravox a já pak večer už byla ráda, že je klid, ticho, ohaři chrápou, Mouses chrápe….

No, sněžilo, dopoledne, ale nedrželo se to, byla jsem nervní, furt chtěla vybíhat od kafe, co jsme zrovna pili a svazovat to, hrozilo, že Brtnik sváže mě 😀 . Tak dík za konzultaci, dneska to hezky proschne – tady trochu i svítí, zda u nás to nevím, tam jsou teď hodně mlhy, nicméně, proschne to a odpolko se na ty nařítim.

Mám velkou ozdobnici čínskou – tu musím ostříhat a květama si vánočně ozdobím plot u branky, pampovku máme taky, je mohutná, ale letos nekvetla. Zkus ji znovu, je to krásná tráva.

null